Locaties

Bethanië werkt op twee locaties.

Bethanië Genk


Deze vestiging bevat zeven leefgroepen met een capaciteit van 11 kinderen per paviljoen, zeven studio's voor projecten begeleid wonen, een hoofdgebouw voor de kantoren en de administratie, ontvangstruimten voor ouders en therapielokalen.Het terrein is 15 ha groot, ligt in een groene omgeving en er is een kinderboerderij, een sportzaal en een aula.

Bethanië Hasselt


Deze vestiging werd opgestart in september 2008 en bevindt zich naast het golfterrein van Hasselt. De leefgroepwerking vindt plaats in het grote centrale gebouw. In Bethanië Hasselt zijn er vijf leefgroepen van 8 à 9 kinderen. Daarnaast zijn er vier studio’s voor meisjes die begeleid zelfstandig wonen. 
De kantoren, de gesprekskamers en de therapieruimten situeren zich vooraan in het gebouw. Het terrein is 5 ha groot en bevat een grote variëteit fauna en flora. Op het terrein staat een afzonderlijk paviljoen dat ingezet wordt voor vorming en ontspanning.

Studentenhuis

Naast de twee hoofdlocaties beschikt over een studentenhuis in de Hasselt-Godsheide. Het gaat over een gemeenschapshuis waar drie gewone jongeren (studerend/werkend) samenwonen met twee jongeren die na een behandelingsperiode op eigen benen leren staan. Ze worden daartoe mobiel begeleid door een medewerker van Bethanië.